Fizetési és Szállítási feltételek

Fizetési módok

Átutalás
Megrendelésed ellenértékét a rendelés leadását követő naptól számított 5. munkanapig utalhatod át az Erste Banknál vezetett 11600006-20000006-12517657 számú számlaszámunkra. A számlatulajdonos neve: Ádám Edina. Kérjük a megjegyzés rovatban mindig tüntesd fel a neved, melyet rendeléskor megadtál. Amennyiben rendelésed ellenértéke a fenti határidőn belül nem érkezik meg, úgy megrendelésed töröljük.

Készpénzes fizetés személyes vásárlás esetén
Az online megrendelés mellett termékeinket személyesen is megvásárolhatod, és készpénzben is kifizetheted, díjmentesen.

Vásárlási utalvány
A weboldalunkon leadott rendelésed egy részét vagy egészét fizetheted vásárlási utalvánnyal is. Vásárlási utalvány használata esetén, és ennek más fizetési módokkal való kombinálása esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.
A törvény által előírt számladokumentumot a megrendeléseddel együtt küldjük el, vagy adjuk át.

Szállítás

Hogy még egyszerűbbé és kedvezőbbé tegyem a vásárlást az oldalamon, 40000 forint feletti vásárlás esetén a belföldi csomagpontra/postára való szállítás költségét én állom!

40000 forint alatti vásárlás illetve házhoz szállítás esetén a szállítás költsége a választott szállítási módtól függ, a szállítás díja megjelenik a pénztár oldalon a szállítás résznél minden szállítási módra, és a rendelés leadása előtt az összesítésben is.

Mivel szeretném, hogy a termékeimet mielőbb használni tudjátok, a készleten lévő termékeket igyekszem mindig 1-2 munkanapon belül postára adni.

Szállítás GYIK:

  • Mielőtt a csomag feladásra kerülne, van lehetőségetek több rendelés összevonására, összevárására, a postázás késleltetésére – ezesetben mindig keressetek messengeren, hogy egyeztessünk
  • A rendelés leadása után már nincs lehetőségetek megváltoztatni a szállítási módot, címet, így kérlek mindig ellenőrizzétek, hogy minden információ helyesen lett e megadva
  • Amennyiben a csomag visszaérkezik, csak újboli szállítási költség fejében tudom újra küldeni

Választható szállítási módok

  • Foxpost csomagpont / házhozszállítás
  • Packéta csomagpont
  • Postán maradó csomag – ezesetben mindig a posta címét adjátok meg kérlek, illetve ne felejtsétek, a posta nem küld értesítést, nektek kell érdeklõdni a csomag felől
  • személyes átvétel Zuglóban (előre egyeztetés után)

Nemzetközi szállítás

nemzetközi szállítással kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. 

Shopping Cart