Story

Hitvallásom

Anyaként tudom, hogy milyen nagy kihívás megtalálnunk az egyensúlyt, hogy mi a legjobb a babánknak (és a földünknek) de mégis belefér a fenekestõl felfordult új életünkbe.  Maximalistaként látom,  mekkora feladat az anyaságban, harmóniában élni a természettel és önmagammal, ahelyett, hogy folyton a tökéletességre törekednék, de hiszem, hogy minden apró lépés számít! Szeretném pelenkánként megváltani a világot, megdönteni a sztereotípiát miszerint a kisgyerekek rengeteg szeméttel járnak, megmutatni, hogy a mosható pelenka nem csak szép, de tud egyszerū is lenni – amit igenis érdemes kipróbálni.

Mi is az a Nessie - avagy Rólam

Ki van a Nessie név mögött?

egy 3 gyermekes magyar édesanya, divat és stílustervezô, akinek az anyaság – az Anyává válás gyökerestõl felforgatta az addigi, megszokott életét.

Egyre fontosabbà vàlt szàmomra, a környezettudatosság, a természetesség és az, hogy milyen példát mutatok a gyerekeimnek.

Így találtam rá 2016-ban a mosható pelenkára is.  

Elsõ gyerekes szülõként nagy lendülettel vetettem bele magam a mosható pelenkák világába. Sok zsákutca után pedig rájöttem, hogy amit igazán keresek az nem létezik. Így hamarosan azon kaptam magam, hogy újabb és újabb pelenkákat tervezek, varrok eleinte csak a  kislányomnak, majd ismerõsöknek is. A sok pozitív visszajelzés illetve a barátok kitartó noszogatása (amit utólag köszönök nekik) oda vezetett, hogy megalapítottam a saját márkámat.

Mi a célom a Nessievel:

érthetõ, egyszerū, megbízható, gazdaságos és szerethetõ mosható pelenkákat készíteni, ami valóban alternatívája az eldobható pelenkának és nemcsak a babának kényelmes hanem az egész családnak.

Ezért folyamatosan keresem és tesztelem azokat az egyedi technikai  megoldásokat, amiktõl különlegesek, tartósak és egyszerūbben használhatóak lesznek a Nessie termékek.

Számomra nagyon fontos a  

Biztonság:

Mindannyian a lehetõ legjobbat akarjuk a kisbabáinknak – ezért  minden Nessie pelenka hosszas fejlesztési és tesztelési fázis után kerül csak forgalomba. Minden darab úgy készül, mintha a saját gyerekeimnek készülne.

A felhasznált textilek –  a minták, de leginkább a textil-nyomtatás iránti szenvedélyemnek köszönhetõen – digitálisan nyomtatottak, megfelelnek minimum az  Oeko-Tex Standard 100 tanusítványnak (de ahol lehet a babával érintkezõ részek a még szigorúbb GOTS – biopamut tanusítvánnyal rendelkeznek).  

Bár a pelenka funkcionális „ruhadarab”, számomra fontos, hogy szerethetõ is legyen, hiszen nap mint nap a kezeink közé kerül, ezért a Nessie pelenkák kis példányszámban készülnek, hogy meg tudják õrizni az egyediségüket és megfeleljenek a számomra elvárt minõségnek.

A pelenkák mellett készülnek a mosipelushoz kapcsolódó termékek is (pl PUL zsák, mosható törlõkendõ, mosikompatibilis gyerkõccel növõ ruhák)

Minõség:

Csak olyan vállalkozásokkal dolgozom együtt, akik számára ugyanolyan fontos a kiemelkedõ minõség mint számomra (elõnyben részesítve a hazai kisvállalkozásokat)

Rugalmasság:

A széles termékpaletta megoldást kínál a különbözõ életkorokra/helyzetekre, babaalkatokra, család-dinamikára.

Ha elakadnál, nektek melyik pelenka felelne meg, olvasd el a nagy pelenkaválasztót, vagy keress a megadott elérhetõségek egyikén!

 

 

Shopping Cart